GRAM 2022 // Prijsuitreiking Groninger Architectuurprijs

Tijd: 17.00 uur Locatie: Vleugel F, de Biotoop, Kerklaan 30, Haren Organisatie: GRAS i.s.m. Stichting Dag van de Architectuur Groningen en Atelier Stadsbouwmeester

Wie worden de winnaars van de Groninger Architectuurprijs? Vakjury, publieksjury en de online stemmers vellen hun oordeel. Op vrijdag 23 september reiken we de prijzen uit, en daarbij is iedereen van harte welkom.

De vakjury bezoekt diezelfde vrijdag de genomineerde projecten. Na deze rondtocht wijst de jury de winnaars aan. Daarnaast bepalen de juryleden of de Boumaprijs dit jaar uitgereikt wordt. Die is bedoeld voor projecten die in kwaliteit exceptioneel zijn, met een betekenis die (ver) over de grenzen van Groningen reikt.

De jury verwerkt haar bevindingen in een juryrapport, dat een paar dagen na de prijsuitreiking online zal verschijnen.

Prijsuitreiking Groninger Architectuurprijs

Drie verschillende prijzen, met elk een nummer 1, 2 en 3. De vakjury en de publieksjury kiezen hun winnaars, maar ook het eindresultaat van de online verkiezing wordt bekendgemaakt. Spanning alom!

Tijdens de uitreiking wordt de jury geïnterviewd. De juryleden blikken terug op de dag, op de nominaties en op hun algemene bevindingen. De prijsuitreiking sluiten we feestelijk af met een (stevige) borrel.

agenda

do 20 oktober De Linkse Mannen lossen het op // S04E05

Tijd: 17.00 uur Locatie: Volgt Organisatie: GRAS
Lees verder
agenda

vr 4 november — zo 6 november Expositie Bouw Anders

Tijd: 09.00 uur Locatie: Forum, Nieuwe Markt 1, Groningen Organisatie: Gemeente Groningen i.s.m. GRAS
Lees verder
agenda

do 24 november De Linkse Mannen lossen het op // S04E06

Tijd: 17.00 uur Locatie: Volgt Organisatie: GRAS
Lees verder