Opening tentoonstelling Panorama Nederland

Tijd: 16.00 uur Locatie: Rabo Studio, Forum Groningen Organisatie: GRAS i.s.m. Provinciaal Bouwheerschap en Forum Groningen

Panorama Nederland komt naar Groningen. Sinds december 2018 toert de tentoonstelling door het land. Het College van Rijksadviseurs schetst er een aantrekkelijk toekomstperspectief voor Nederland mee. De tentoonstelling zit vol oplossingen voor de klimaatopgave, duurzame landbouw, woningbouw en meer. Al eerder was een kleine variant in Groningen te zien. Nu komt Panorama Nederland volwaardig naar de stad.

Panorama Nederland is van dinsdag 29 september tot dinsdag 13 oktober te bezichtigen in Forum Groningen. De publieke opening vindt plaats op 29 september om 16.00 uur. Aansluitend kun je een special van De Linkse Mannen lossen het op bijwonen, waarin we Panorama Nederland vertalen naar Groningen-stad en provincie.

Samen met Provinciaal Bouwheerschap en het Forum organiseert GRAS een gespreks- en lezingenserie in de periode dat Panorama Nederland in Groningen te bezichtigen is. We gaan hiermee dieper in op de thematiek die de tentoonstelling agendeert.

Onder meer landschapsarchitecten Yttje Feddes (Feddes/Olthof), Peter Veenstra (LOLA) en Jandirk Hoekstra en Dirk Sijmons (H+N+S) geven acte de présence. Ook komen de auteurs van het boek Voorland Groningen langs. We sluiten de reeks af met een lezing van rijksbouwmeester Floris Alkemade.

agenda

di 29 september Opening tentoonstelling Panorama Nederland

Tijd: 16.00 uur Locatie: Rabo Studio, Forum Groningen Organisatie: GRAS i.s.m. Provinciaal Bouwheerschap en Forum Groningen
Lees verder
agenda

di 29 september De Linkse Mannen lossen het op - S02E04

Tijd: 17.00 uur Locatie: Forum Groningen, Rabo Studio Organisatie: GRAS i.s.m. Provinciaal Bouwheerschap
Lees verder