Open Oproep: Anders werken aan wonen (werksessie)

Tijd: 13.30 uur Locatie: Grand Theatre, Grote Markt 35, Groningen (ook te volgen via livestream) Organisatie: GRAS i.s.m. Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Nederland staat voor een complexe woonopgave. Hoe kan deze uitdaging duurzaam, inclusief én vanuit de huidige en toekomstige woonbehoeften worden aangepakt? Met de open oproep Anders werken aan wonen stelt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ontwerpers in staat om in samenwerking met overheden, organisaties, deskundigen en burgers te werken aan een integrale aanpak van actuele en toekomstige vraagstukken rondom wonen. GRAS organiseert in dit kader op donderdag 17 februari een werksessie.

Met de open oproep daagt het Stimuleringsfonds ontwerpers uit om in samenwerking met overheden, organisaties, deskundigen en burgers te werken aan voorstellen voor ontwerpend onderzoek. Voor de eerste fase (mei 2022 – januari 2023) is een subsidie beschikbaar voor 15 voorstellen à € 30.000. 

Tijdens de werksessie verkennen we vernieuwende perspectieven, strategieën en oplossingen. We verbindingen tussen deelnemers en begeleiden het aanvraagproces. Wil je meedoen? Meld je dan aan met een mailtje naar clemens@platformgras.nl.

Kun je er niet bij zijn? Volg hier de sessie via de livestream!