Stand van Stad #34

23 april 2017

De maandelijkse talkshow Stand van Stad is voor nieuwsgierige stadjers dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt. En natuurlijk vragen wij ons gedurende de hele show af: gaan we er nou op voor- of achteruit?

Presentator Bram Douwes gaat in gesprek met Specht Architects en Henckel & Zahir Architects over Wonen in Stadshart, een evenement dat wil aantonen dat de binnenstad - hoe vol en duur die ook lijkt - groot genoeg is voor iedereen die er wil wonen. Bram praat ook met theatermaakster Nhung Dam, dochter van Vietnamese bootvluchtelingen die opgroeide in de Groningse wijk Beijum, psychologie studeerde aan de RUG, naar Amsterdam verkaste voor de toneelschool en de kleinkunstacademie en wiens eerste roman pas is verschenen. Hij voelt Wilma Mansveld aan de tand over haar nieuwe functie waardoor we te weten hopen te komen wat de Veiligheidsregio nou precies behelst. Zangeres Robine Koerts treedt op en vaste tafelgasten Marjolein Rover en Bram Esser zijn vanzelfsprekend van de partij.

OOG TV | zondag 23 april
Stand van Stad is opgefrist, aangescherpt en geschikt gemaakt voor uitzending op televisie. Op zondag 23 april om 20.00 uur zie je alweer de laatste aflevering van dit seizoen op OOG TV. Je vindt OOG TV op kanaal van 40 van Ziggo en kanaal 622 van KPN.

Opnames bijwonen? Kan!
De volgende aflevering van Stand van Stad wordt opgenomen op zondag 23 april om 16.30 uur in het Groninger Forum, locatie Hereplein 73. Je kunt de opnames gratis bijwonen, maar haal van te voren wel even een kaartje.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn