GRAS op Let's Gro met Lutje Hoeskes

1 november 2017

Tijdens Let's Gro, van 1 tot en met 3 november, presenteert Platform GRAS samen met de gemeente Groningen de resultaten van ons Tiny Houses-project. We hebben de afgelopen weken met verschillende ateliergroepen druk gewerkt aan het realiseren van een concreet plan voor het vertalen van het Tiny House-concept naar een Gronings Lutje Hoeske.

Op 23 september organiseerde GRAS in opdracht van de gemeente Groningen een symposium rondom het thema 'Van Tiny House naar Lutje Hoeske'. Jullie kwamen er massaal op af! Ontwerpers, deskundigen en bewoners vertelden hun verhaal en we zetten er de eerste stappen richting concrete plannen voor Tiny Houses in Groningen.

Voortbordurend op deze dag zijn we de afgelopen tijd met ontwerpers, studenten Bouwkunde en geïnteresseerden verder gaan denken. Dat deden we in ateliergroepen. Het resultaat van dit proces zie je tijdens Let's Gro: locaties, ideeën, ontwerpen – alles dankzij Mill Home in een levensecht Tiny House. 

Trekt het wonen in een Tiny House je? Heb je misschien al een plan voor het realiseren van je eigen Lutje Hoeske? Steek dan tijdens Let's Gro zeker even je neus om de hoek van ons kleine huis. Het staat niet op de prairie, maar naast de Der Aa-kerk.

Bekijk onze Let's Gro-website.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn