Dag van de Architectuur 2018: Liefde voor de stad

17 januari 2018

De stad is geliefder dan ooit tevoren. De Dag van de Architectuur in Groningen staat dit jaar dan ook in het teken van Liefde voor de stad. Tussen 15 mei en 1 juni organiseren we allerlei activiteiten, en kiezen we samen het mooiste gebouw van Groningen.

 

De stad is ongekend in trek: als plek om te wonen, te werken en te leven. Dit betekent tegelijkertijd dat we hard aan de slag moeten om de groeiende stad een fijne plek voor iedereen te maken. Beleidsmakers, stedenbouwkundigen, opdrachtgevers, architecten en bouwers werken op hun beurt met liefde voor de stad aan de grote opgaven waarvoor we staan.

Tussen 15 mei en 1 juni organiseert GRAS onder de paraplu Dag van de Architectuur Groningen allerlei activiteiten. Vervolgens kun je op 2 juni, tijdens de Dag van de Bouw, alvast een blik werpen op de gebouwen die de stad het jaar erop rijker wordt.

Benieuwd welk nieuwe gebouw dit jaar het meest geliefd is in Stad? Hou dan de website goed in de gaten. Vanaf begin mei vind je hier alle DAG-activiteiten – en vanaf 16 mei natuurlijk ook de genomineerden voor de prijs voor het mooiste gebouw van 2018!

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn