DAG 2018: Gesprek van de DAG

15 mei 2018

De nieuwe omgevingsvisie The Next City is (bijna) gereed. Het is geweldig dat we als stad weer over zo’n mooie overkoepelende visie beschikken. De hoogste tijd om de visie ook te voeden met ambities op het vlak van architectuur en ruimtelijke kwaliteit!

Ambities op tafel leggen is precies wat we willen doen tijdens Het Gesprek van de DAG. Hoe kijken ontwerpers, ontwikkelaars en bouwers naar de stad van morgen? Hoe slaan we de handen ineen om onze stad nog beter, mooier en  aantrekkelijker te maken?

Diverse sprekers delen hun visie. Ze reageren op een inspirerende voorzet, opgesteld door Martine Drijftholt (Team 4), Ben van der Meer (Vector-i), Bart Westerveen (mede-initiator Architectuurklimaattop 2017), GRAS en de Stichting DAG. Reageer ook, kom langs en praat mee!

Het ultieme doel van het Gesprek van de DAG? Munitie aanleveren voor een nieuw architectuurbeleid voor de stad, dat de ambities van The Next City vertaalt naar architectuur en ruimtelijke kwaliteit.

LET OP! De aanvangstijd van het Gesprek van de DAG is gewijzigd naar 18.00 uur. Wij zorgen voor hapjes en een borrel!

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn