Pitch nieuws!

Zowel De Buitenschool als hostel Rebel Rebel hadden deze week goed nieuws, de een heeft haar wooncontigenten gekregen en kunnen door met hun plannen en de ander opent deze week haar deuren! Beide ideeën zijn ooit begonnen met Pitch!

Rebel Rebel Hostel

Weet je nog....? Die zeecontainer-op-pootjes die een nieuwe bestemming zocht? De initiatiefnemers Rebel Rebel, winnaars van Pitch #1, openen deze week hun hostel op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen. Alle kamers zijn uniek ingericht, dit is je kans om te overnachten in een gerecyclede zeecontainer. 

Het andere mooie nieuws is dat de Societeit De Buitenschool, winnaars van Pitch #2, de woningcontigenten heeft gekregen met behulp van de gemeente Haren voor 6 woningen, dat betekent dat ze verder kunnen met hun plannen om van de buitenschool in Appelbergen een meerdere generaties woongroep, restaurant met plantaardige uit eigen permacultuur-tuin ingredienten, dagbesteding, leerwerktrajecten en een podium voor kunst en design van kunnen maken. 

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn