GRAS-tip: 'landschappelijke' activiteiten van Kenniscentrum Landschap

In april, mei en juli organiseert het Kenniscentrum Landschap RUG een aantal zeer interessante activiteiten. Een symposium, Summer School en meer...

Zo vindt op 20 april 2016  het Tweede Landschapssymposium Kenniscentrum Landschap plaats in Groningen. Twaalf lezingen, zes excursies en éen nieuwe website zijn te bezoeken. Kom voor de laatste stand van het onderzoek op 20 april naar Het Kasteel in Groningen. Voor meer informatie, zie de site.

Van 17 tot en met 19 mei 2016 geeft het Kenniscentrum Landschap een driedaagse cursus over de Cultuurlandschappen van Noord-Brabant - Het Groene Woud. Gerenommeerde landschapsspecialisten als Theo Spek, Karel Leenders, en Bert Maes laten hun licht schijnen over de opbouw en ontstaansgeschiedenis van de Brabantse landschappen in het algemeen en die van Het Groene Woud in het bijzonder. Voor informatie, klik hier.

Last but not least van 2 tot en met 9 juli 2016: Summer School European Coastal Landscapes: past, presence and sustainable future. Een Summer School voor studenten en jonge professionals. Voor informatie, zie de facebook-pagina. of kijk op de site van de RUG.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn