GRAS-boot van 23 december tot 8 januari onbemand

Hoewel we er – geheel in lijn met de kerstgedachte – eigenlijk altijd voor je willen zijn, zul je ons van 23 december tot 8 januari even niet op de GRAS-boot treffen. We trekken ons kortstondig terug, om aandacht te kunnen besteden aan familie, de kerstboom en oliebollen. Op die manier kunnen we in het nieuwe jaar de zeilen weer met frisse moed hijsen. Niet letterlijk natuurlijk, want dan eindigen we aan de andere kant van het Oosterhamrikkanaal. En daar heeft niemand iets aan.

Als we uitgebuikt en uitgerust zijn, stappen we in 2018 weer aan boord. Op 9 januari vind je ons weer op onze vertrouwde plek. We hebben alweer de nodige interessante projecten klaarstaan, dus blijf ons in de gaten houden. Het zou zomaar kunnen dat je ons in het nieuwe jaar ineens uit onze cocon ziet kruipen. GRAS wordt een vlinder? Nou, wel zoiets. Let maar eens op.

Tijdens onze fysieke afwezigheid blijven we gewoon bereikbaar via info@platformgras.nl. Dat we je bericht direct lezen en je snel antwoord geven, kunnen we dan weer niet beloven.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn