Noorderzon: Urban Tour!

Wanneer:
Van 25 t/m 27 augustus 2018
Waar:
Noorderzon Performing Arts Festival, Groningen


Twee keer eerder deden we het, en beide jaren bleek het een ware hit: Urban Tour. Ook dit jaar organiseert Platform GRAS op Noorderzon weer vier verrassende ontdekkingstochten. Een stadswandeling, dat ken ik wel, zeg je? Ha, nee. Dit is andere koek.


Ontdek dingen die je nooit eerder zag. Open deuren die normaal gesloten blijven, klim over muren en schuttingen en luister naar spannende verhalen over de stad die je dacht te kennen.

Speciaal voor Urban Tour nodigt GRAS vier (teams van) ontdekkingsreizigers uit. En laten die nou bijna allemaal niet uit Groningen komen! Maar dat is precies de bedoeling, want vreemde ogen kijken anders.

De gidsen nemen je mee op een bijzondere tocht: kritisch, vervreemdend, grappig of spannend – maar vooral anders. Elke gids doet dat op zijn eigen manier. Ga mee, en bekijk je stad eens van een heel andere kant. 

Meer informatie en tickets vind je op de website van Noorderzon.

Verder in de Agenda

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn