Agenda

 • GRAStip

  RHC Groninger Archieven, Groningen

  Woensdag 18 januari t/m woensdag 19 april, 20.00 uur

  18 jan - 19 apr

  in aansluiting op het thema van de vorige Dag van de Groninger Geschiedenis vindt een speciale lezingenreeks plaats over de grenzen van de stad en provincie Groningen.
 • GRAStip

  zondag 26 maart t/m zondag 11 juni 2017

  26 mrt - 11 jun

  Het zonnetje schijnt, het moment om weer meer naar buiten te gaan. En als je dat dan toch doet, dan kan je dat meteen koppelen aan een excursie van Paulien Ex. Leer de stad Groningen op allerlei manieren kennen. De nieuwe agenda vind je hier.
 • GRAStip

  Van 6 april t/m 5 juni (2de Pinksterdag) 2017

  7 apr - 5 jun

  4 Noord-Nederlandse architecten van weleer, 4 Noord-Nederlandse architecten uit het heden, wat hebben ze met elkaar gemeen? Hun werk en denkwijze worden in een serie dmv een tentoonstelling en film belicht. De eerste over Gerrit Nijhuis (1860 - 1940) en Jurjen van der Meer is vanaf 7 april te zien in de voormalige Rijksluchtvaartschool in Eelde.
 • GRAS

  Groninger Forum, Groningen

  Zondag 23 april, 16:30 uur

  23 apr

  Stand van Stad, de talkshow voor nieuwsgierige Stadjers, staat elke maand bomvol actualiteit, satire én natuurlijk de nodige achterklap. In een vermakelijk uur houdt talkshowhost Bram Douwes de laatste stadse ontwikkelingen tegen het licht en vraagt zich fronsend af of de stad er deze maand op voor- of juist op achteruit is gegaan.
 • GRAS

  Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017

  23 jun - 24 jun

  Voor al jullie architectuurliefhebbers, ook dit jaar weer een Dag van de Architectuur. Niet zoals jullie gewend zijn in het derde weekend van juni, maar in het vierde weekend! Dus blok je agenda en nodig iedereen uit, want op 23 en 24 juni bejubeld Groningen weer haar gebouwde omgeving!

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn