Agenda

 • GRAStip

  22 jun - 31 jan

  Healthy Ageing, ofwel de vraag hoe we zo gezond mogelijk oud kunnen worden, is dé uitdaging van deze tijd, horen we overal in de media. Immers, nooit eerder hadden we te maken met zo'n grote vergrijzing.
 • GRAS in opdracht

  Energy Barn, Groningen

  Zaterdag 23 september | 13:00 uur

  23 sep

  Op zaterdag 23 september organiseert GRAS in opdracht van de gemeente Groningen het symposium 'Van Tiny House naar Lutje Hoeske'. De dag is bedoeld om te inspireren en te informeren. Daarnaast is het de perfecte plek om andere Tiny Houses-liefhebbers te ontmoeten. Samen willen we het Tiny House verder brengen. Dat doen we met workshops, inspirerende presentaties en ontdekkingstochten door de stad.Lijkt het je interessant? Geef je op! Dan weten wij een beetje hoeveel koffie en thee we moeten zetten. Wel zo makkelijk.
 • GRAS

  Zaterdag 7 en zondag 8 oktober

  7 okt - 8 okt

  Voor de vierde keer op rij organiseren Platform GRAS en het Groninger Forum een pocketeditie van het Architecture Film Festival Rotterdam: het AFFRiG, waarbij iG natuurlijk staat voor ‘in Groningen’. De tien geselecteerde films uit het Rotterdamse programma geven een mooi beeld van het jaarthema City for Sale.
 • GRAS

  Donderdag 2 november

  2 nov (Hele dag)

  De stad Groningen verandert snel. Ook de manier waarop we ons door de stad verplaatsen, ontwikkelt zich. De invloed van het verkeer op de manier waarop we de stad gebruiken en beleven, is hierbij groot.
 • GRAStip

  Vrijdag 15 t/m zondag 17 december

  15 dec (Hele dag) - 17 dec (Hele dag)

  Op 15-17 december 2017 staat in Groningen de vierde editie van OrbitFest: Heliopolis, Stad van de Toekomst in de planning. Voor de winterlichtexpo is OrbitFest ook dit jaar weer op zoek naar makers & hackers uit de drie noordelijke provincies die hun al dan niet weersbestendige lichtwerk (fysieke of virtuele lichtinstallaties) willen exposeren tijdens het festival.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn