Agenda

 • GRAStip

  Van 23 juni tot 16 september 2018

  23 jun - 16 sep

  Stap meer dan 100 jaar terug in de tijd en wandel via de Zwanestraat naar de Martinitoren op de Grote Markt. Op de Vismarkt ga je op in de menigte op de kermis en draai je een rondje in de draaimolen. Je helpt de mannen in de A-straat hun kisten te tillen. Er blaft een hond en in de verte hoor je kinderen spelen op straat. Welkom in Groningen van meer dan 100 jaar geleden.
 • GRAS

  Van 25 t/m 27 augustus 2018

  25 aug - 27 aug

  Twee keer eerder deden we het, en beide jaren bleek het een ware hit: Urban Tour. Ook dit jaar organiseert Platform GRAS op Noorderzon weer vier verrassende ontdekkingstochten. Een stadswandeling, dat ken ik wel, zeg je? Ha, nee. Dit is andere koek.
 • GRAS in opdracht

  Zaterdag 8 september 2018

  8 sep

  Op zaterdag 8 september is het weer zover: Open Monumentendag! Dé dag om je stad eens wat beter te bekijken, en dan met name de oudere onderdelen ervan. Je krijgt de kans diverse monumenten van binnen en buiten te inspecteren, maar er is meer!
 • GRAStip

  Maandag 8 oktober 2018 van 20.00 tot 21.30 uur

  8 okt

  Van de alledaagse landschappen in ‘gangbare’ literatuur, tot de verzonnen werelden van de science fiction en de fantasy, van verstedelijkte gebieden tot de wildste natuur, het landschap speelt altijd een rol in literatuur, en vaak zelfs een driedubbelrol: die van decor, actor en metafoor. Auke Hulst onderzoekt aan de hand van zijn eigen werk en dat van anderen de literaire functie van het landschap.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn